Szolgáltatások

Szolgáltatásaink

Minden Amire Szükség Lehet

ultrahangos fogkőeltávolítás

Ultrahangos Fogkőeltávolítás

Altatás nélkül történő fájdalommentes fogkőeltávolítás.

teljes kozmetika

Teljes Kozmetika

Fürdetés, bontás, szárítás, nyírás (gépi vagy ollós nyírás), trimmelés (igény szerint), fültisztítás, fülszőr szedése, tappancs szőr nyírása, karomvágás, bűzmirigy tisztítása (igény szerint).

kutya nyírás

Nyírás

Egészségügyi nyírás, gépi nyírás, ollós nyírás

bontás, fésülés

Bontás, Fésülés

A megfelelő ápolás, nemcsak a kutyát teszi boldoggá, de a gazdit is. Jól kondicionált kutyus nem szenved a felesleges szőrtől, csomóktól. Ápolási gyakorisága a kutyák méretétől, fajtájától és a szőrzetük típusától is függ.

kutya mosás szárítás

Fürdetés, Szárítás

A fürdetés, olykor elengedhetetlen, hiszen bármikor kerülhet, olyan helyzetbe a kutyus, mikor szükséges. Fürdetés körültekintően működik, ügyelve, ne jusson víz a hallójáratba, megfelelő sampon érje a szőrzetüket, bőrüket. Figyelembe veszünk, mindent, amit a gazdi említ. ( allergia, műtét stb.)

Frissítő tisztasági csomag

Frissítő, Tisztasági Kozmetika Csomag

Amely, az alábbiakat tartalmazza: fürdetés, bontás, szárítás, tappancs szőr nyírása, karomvágás, fültisztítás, fülszőr szedése, bűzmirigy tisztítása (igény szerint).

the-medicine-pet-care-and-people-concept-dog-and-GTVN89X.jpg

Egészségügyi Kozmetikai Csomag

Tartalma: - Végbél és szaporítószervek körüli szőr nyírása - Karomvágás - Fülszőr szedése - Fültisztítás - Tappancs szőr nyírása - Bűzmirigy tisztítása ( igény szerint)

karomvágás

Karomvágás

Minden karommal rendelkező állatnak rendszeresen kell vágni a karmait az egészségük érdekében. A hosszú karmok zavarják a járást, fájdalmat okozhatnak, és tárgyakba is beleakadhatnak, ami súlyos sérüléseket okozhat.

Fülszőr Szedése, Fültisztítás

Fülszőr Szedése, Fültisztítás

Ha a kutya hajlamos fülbetegségre, ajánlott eltávolítani a fülszőrt, hogy megelőzzük a későbbi problémákat. Ezt a fültisztítás során megfelelően kell elvégezni, ami magában foglalja a szőr eltávolítását és a szennyeződések, fülzsír eltávolítását.

kullancs eltávolítás

Kullancs Eltávolítás

A kullancsok számos betegséget terjesztenek és közvetítenek az állatok felé, így annak mielőbbi (szakszerű) eltávolítása feltétlenül szükséges.

kutya-buzmirigy-eltávolítás

Bűzmirigy Tisztítás

Szükség lehet a végbélmirigy tisztítására, ha az állat nem tud magától üríteni. Ez elkerüli a gyulladásos szövődményeket, de csak igény szerint történik.

kutya trimmelés

Trimmelés

Egyes fajták velejárója. Az elhalt szőr kihúzható a hagymából, fájdalommentesen. Ekkor a szőrhagymának van egy pihenési szakasza , mely után megindul, az új, fényes szőr növekedése. Egységes szőrt biztosít a kutyusnak.

kölyökkutya-kozmetika

Kölyökkozmetika

A legkisebbekkel is el kell kezdeni, nemde? Szíves-örömest vállalom, hogy az első alkalom a lehető legjobb emlékkel teljen és később is örömmel jöjjön a kozmetikába.

tanácsadás

Tanácsadás

Bármilyen tanácsra is van szükséged, szívesen segítek benne. Legyen az, gondozással, ápolással, tartással, táplálással stb. kapcsolatos.

kisállat kozmetika

Egyéb Kisállat Kozmetika

Kisállatok teljeskörű kozmetikáját vállalom. Fésülés, Nyírás, Karomvágás, Fültisztítás

crop-hands-petting-dog-SRW7FMP.jpg

Kölyökkutya Kozmetikához Való Szoktatása

Az első kozmetikák alkalmával, mindig csak ismerkedünk a szalon környezetével, szerszámokkal, ollóval, fésűvel, nyírógéppel, hajszárítóval. Ilyenkor végzek egy egészségügyi nyírást is. Az első pár alkalommal még nem csinálok komplett kozmetikát, kis szakaszokra osztom fel, így könnyebben megszokja a kölyökkutya a procedúrát. Amennyiben ezeket már jól viseli, kezdődhet a teljeskörű kozmetika. Sokkal könnyebb a kutyust fiatal korban hozzászoktatni a fésüléshez-ápoláshoz! Ha elhanyagoljuk, és csak 7-8 hónaposan hozzuk el, ráadásul nem is fésültük szakszerűen addig, akkor bizony sok hosszú és fájdalmas percet okozunk neki. A filcesedett szőrt sok esetben sajnos nagyon rövidre kell nyírni.

Olasz Aries Samponok a Kíméletes Ápolásért

Az Aries Natural Solutions Bio Kozmetika Alapítóinak az állatok és a természet iránti szeretetéből és szenvedélyéből született. Ez egy olasz cég, amely biokozmetikumok gyártásával foglalkozik azzal a céllal, hogy biztonságos és garantált terméket kínáljon, állat- és környezetbarát, a leginnovatívabb kozmetikai technológiáknak köszönhetően egyesíti összetételét a természet értékes bölcsességével, kizárólag Olaszországban gyártják.

Az Aries Natural Solutions az állatok és a természet iránti szeretetből és szenvedélyből született, Olaszország vezető állatkozmetikai vállalata, amely kizárólag természetes növényi eredetű nyersanyagokra és biológiai mezőgazdaságra összpontosít, színstabilizátorok és kémiai adalékok nélkül, magas szintű teljesítmény vonalakkal a professzionális kutyakozmetikusoknak, és akár otthoni használatra is. Az innovatív biológiai termékcsaládot létrehozva az Aries Natural Solutions az ápolás pillanatát szeretné egyszerűvé tenni az ápoló számára és kellemessé tenni a kutyának, biztosítva bőre védelmét és finom hidrolipid egyensúlyát, megőrizve a szőr szépségét.

Kit Stop ai Nodi Break Up - ariespet
aries shampoo balm

Az Aries Natural Solutions egy márka már több mint 20 éve Olaszországban; az ápolás kozmetikai területén fontos referenciaponttá vált az ágazatban dolgozó szakemberek számára. A kutatásban és tevékenységben megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően professzionalizmussal gondoskodik kis barátai jólétéről, gondosan válogatva a kiváló minőségű alapanyagokat, elsősorban a kizárólag Olaszországban gyártott biológiai mezőgazdaságból. Az esztétikai szépség és az állat jólétének ötvözése: ez a cél mindig is megkülönböztette az Aries Natural Solutions-t.

Az ápolás kozmetikai területén végzett kutatásoknak és innovációknak köszönhetően kifejlesztették azt az innovatív védőkomplexumot, amely megőrzi bőrének és szőrzetének mikrobiális egyensúlyát, hogy megóvja egészségüket és szépségüket az idő múlásával. biztosítsa az ápoló keze védelmét. Termékeink rendkívül professzionális, hatékony kezeléseket kínálnak minden szőrtípusra, és mind a kutyakozmetikusnak, mind a házi kedvence tisztításáról gondoskodni vágyó tulajdonosnak készültek. A kizárólag növényi hatóanyagokkal és biológiai gazdálkodásból származó illóolajokkal összeállított termékek magas minősége a természet élvezetét a technológiai innovációval ötvözi, így a magas minőség széles választékát hozva létre, amely minden szőrtípus igényeit kielégíti. Folyamatosan keresünk innovatív alapanyagokat, trendi illatokat, kiemelten kezelve a szigorú és pontos minőségellenőrzést.

Másnak lehetsz bármily jelentéktelen - a kutyádnak TE vagy a világ közepe

Pam Brown