Kapcsolat

Itt Megtalálsz Minket

3500 Miskolc Széchenyi István út 66-68. (A Volt Matrózgrill Mellett)

Bejelentkezés

Rita Vagyok

A TE Kutyakozmetikusod

Időpontfoglalás

Kedves Gazdik

Ahhoz, hogy minden vendégünk számára megfelelő időt tudjunk biztosítani, előzetes időpont egyeztetés szükséges telefonon, e-mailen, Facebookon, WhatsApp-on vagy SMS-ben. Ez biztosítja, hogy minden kis vendégünk nyugodtan és stresszmentesen élvezhesse a kozmetikai kezelést, anélkül hogy zavaró tényezők vagy várakozó gazdik befolyásolnák az ápolás minőségét.

Kérem, hogy minden vendégünk gondoskodjon időben a következő alkalom egyeztetéséről. Így biztosítható, hogy négylábú barátunknak nem kell sokáig várnia az "elfelejtett felhívni" időpontokra. Arra törekszünk, hogy minden állatunk stresszmentes és kellemes kozmetikai kezelést kapjon, és az előzetes időpont egyeztetés segítségével ezt biztosítjuk.

Ha úgy érzed, hogy kedvenced bundája már megérett a fürdetésre, vagy ha szeretnéd, hogy kutyusodnak teljes gondoskodást és törődést biztosíts, akkor látogass el hozzánk a Bársony Mancs kutyakozmetikába! Várunk Miskolcon a belvárosban, a Széchenyi u. 66-68 szám alatt egy gyönyörű környezetben, ahol egy tapasztalt és türelmes kutyakozmetikus fogad majd téged és kedvencedet. Így biztos lehetsz benne, hogy a négylábú barátod mindig szép és egészséges lesz!

Másnak lehetsz bármily jelentéktelen - a kutyádnak TE vagy a világ közepe

Pam Brown